25.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes a szállítás!

Üdvözöljük webáruházunkban!

On-the-Gō Exclusives csomag

Figyelmeztetések
  • Gyermekektől tartsa távol.

Élvezd kedvenc termékeid most kicsinyített változatban más utazásbarát alapdarabokkal együtt ebben a praktikus csomagban!  

Mit tartalmaz a csomag? doTERRA frakcionált kókuszolaj (30 ml), On Guard™ fogselyem, On Guard™ kéztisztító permet (30 ml), On Guard™ gyöngyöcske, On Guard™ Touch (10 ml), On Guard™ szájvíz (100 ml), On Guard™ kézpermettartó és neszesszer.

Felhasználás: fertőtlenítés, kórokozók, szezonális fenyegetettség, tisztítás

 

31 000 Ft
Részletek

doTERRA frakcionált kókuszolaj (30 ml)

A doTERRA egyik alaptermékének, a doTERRA frakcionált kókuszolajnak praktikus, utazáshoz ideális méretben kínált változata a tökéletes hordozóolaj bármilyen alkalomhoz! Könnyed, bőrpuhító hatásának köszönhetően nyugtató védelemmel és remek gyógyírként szolgál az irritált bőr számára. A bőr selymesen sima lesz tőle, és más növényi hordozóolajokkal ellentétben zsíros érzetet sem hagy maga után. A frakcionált kókuszolaj tökéletesen oldódik minden esszenciális olajjal, színtelen, szagtalan, és nem hagy foltot a ruhán.

On Guard™ fogselyem

A CPTG™ On Guard esszenciálisolaj-keverékkel kétszeresen is átitatott nejlon fogselyem segít eltávolítani a lepedéket, ami bizonyítottan csökkenti a fogszuvasodást.

On Guard™ kézfertőtlenítő permet

A dōTERRA On Guard kéztisztító permet finom és gyorsan szárad, a bőrre gyakorolt tisztító hatásával pedig segít tisztán tartani a kezet. A természetes almakivonattal készülő, hidratáló formulájának köszönhetően nem hagyja kiszáradni a bőrt, a kézen pedig puha és lágy érzetet hagy maga után. A CPTG™ minősítésű vadnarancs, szegfűszeg, fahéj, eukaliptusz és rozmaring esszenciális olajokból készülő dōTERRA On Guard keverék emellett felemelő citrusos-fűszeres aromával párosul. Etil-alkohol gondoskodik a permet tisztító hatásáról, és segít a kezek fertőtlenítésében. A praktikus spray kiszerelés tökéletes utazáshoz, iskolába, munkába és a folyton mozgásban lévő családok számára.

On Guard™ kézpermettartó

Az On Guard kéztisztító permet többé sosem keveredik majd el ennek a praktikus, neoprénből készült tartónak köszönhetően!

On Guard™ Touch

A doTERRA On Guard Touch keverék tisztító, fertőtlenítő tulajdonságaival járul hozzá a bőr ápolásához. Ezt az erőteljes keveréket alkotó mind az öt esszenciális olaj – a fahéj, a vadnarancs, a szegfűszeg, a rozmaring és az eukaliptusz – bőrtisztító tulajdonságokkal is rendelkezik. Így külsőleg alkalmazva az On Guard Touch keverék maga is tisztító hatást fejt ki, miközben használata még az érzékeny bőr számára is kellően kíméletes.

On Guard™ szájvíz (100 ml)

Ezt az alkoholmentes szájvizet a fogak és az íny tisztán tartására alkották meg, és a szájüreg általános higiéniáját is elősegíti. A vadnarancs, szegfűszeg, fahéj, eukaliptusz és rozmaring alkotta szabadalmazott dōTERRA On Guard esszenciálisolaj-keverék tisztítja a szájüreget.

On Guard™ gyöngyöcskék

A doTERRA On Guard gyöngyöcskék egy adag ízletes, vadnarancsból, szegfűszegből, fahéjból, eukaliptuszból és rozmaringból álló doTERRA szabadalmazott keveréket tartalmaznak, mindezt apró zöldséggyöngyöcskék formájában, amelyek a szájban feloldódva frissítik a leheletet és támogatják az általános jó közérzetet.

 

Neszesszer

Tartsd a legfontosabbakat mind egy helyen ebben a neszesszerben. Az élénk színű szegéllyel és alappal ellátott táska nagy előnye, hogy az oldalai áttetszőek, így gyorsan megtalálhatod benne, amit éppen keresel. A tartalmához idomuló, cipzáras kialakítás miatt pedig tökéletes a kisebb és közepes méretű termékek tárolásához. Méretek: 18 × 13 × 7 cm (MA × SZ × MÉ). Anyagok: PVC és poliuretán bőr. Nem alkalmas az On-the-Go Exclusives csomag teljes tartalmának tárolására.

 

Adatok
Figyelmeztetés
Az oldalon található termékek nem szándékoznak betegséget diagnosztizálni, kezelni, gyógyítani, vagy betegséget megelőzni. Az oldalon található információk tájékoztató jellegűek, nem szolgálnak orvosi tanácsként és semmiképp sem pótolják a szakorvosi tanácsadást és kezelést. 
Gyártó
doTerra