25.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes a szállítás!

Üdvözöljük webáruházunkban!

dōTERRA™ Ősi olajok kollekciója

dōTERRA™ Ősi olajok kollekciója
dōTERRA™ Ősi olajok kollekciója
Figyelmeztetések
  • A szemekkel, a belső fülekkel és az érzékeny területekkel való érintkezés kerülendő.
  • Bőrérzékenység előfordulhat.
  • A termékekre vonatkozó egyedi figyelmeztetéstől függően a napfény vagy az UV sugárzás legalább 12 órán át kerülendő.
  • Ha gyermeket vár, szoptat vagy orvosi ellátás alatt áll, konzultáljon orvosával.
  • Gyermekektől távol tartandó.

6 x 5 ml

mirha (5 ml), tömjén (5 ml), galbánum (5 ml), izsóp (2,5 ml), balzsamos szuhar (5 ml), közönséges mirtusz (5 ml)

A Szahara ezerarcú homokrengetegétől bolygónk óriási területeket felölelő őserdein át a végtelen, kék égboltokig a doTERRA Ősi olajok kollekcióját a rég letűnt idők kultúrái és civilizációi inspirálták. A kollekció hat olyan esszenciális olajat tartalmaz,amelyet a fennmaradt emlékek szerint már a hajdani kultúrákban is a jóllét javítására használtak. Lelj örömöt ezekben a magukkal ragadó olajokban!

 

Címkék
Ősi, ancient
129 360 Ft
Részletek

Tömjén

Gazdag aromája és átfogó egészségügyi előnyei miatt a tömjén esszenciális olaj az egyik legbecsesebbnek tartott és legértékesebb olaj, ezért gyakran nevezik az esszenciális olajok „királyának” is. Az ókori egyiptomiak már évszázadokkal ezelőtt is számtalan célra tömjéngyantát használtak a parfümöktől a bőrápolási célokra készített balzsamokig. Nyugtató és szépítő tulajdonságai miatt külsőleg gyakran használják a bőr megfiatalítása és a bőrhibák megjelenésének mérséklése céljából. Belélegezve vagy párologtatva a tömjénolaj nyugalmat, oldott hangulatot és elégedettségérzetet vált ki, valamint kellemes általános közérzetet teremt.

Mirha

Ha a tömjén az „olajok királya”, akkor a mirha is kétségtelenül a királyi udvar tagja. A bőr mélyreható tisztítására és küllemének javítására való képessége miatt sok más bőrápolási termékben is kiemelt összetevőnek számít. A mirha esszenciális olaj jótékony tisztító hatása nem csupán a bőrre korlátozódik; a torok és a száj fertőtlenítésére is kifejezetten nagyszerű. Az olaj aromája pedig segít az érzelmi egyensúly megtalálásában és az általános jóllét elérésében is.

Közönséges mirtusz

A valódi mirtuszként is emlegetett közönséges mirtuszt évezredeken át használták a szeretet, a megbecsülés, a boldogság és a nagylelkűség szimbólumaként. Jótékony hatásait már i.e. 600 körül is jól ismerték. A Bibliában tisztulási szertartásokhoz használták.

Izsóp

Az árvacsalánfélék családjába tartozó izsópra a görögök és a héberek is szent gyógynövényként tekintettek. Már az Ószövetség is többször említi, és az emberiség történelmének egyik legrégebb óta használt gyógynövényeként tartjuk számon.

Balzsamos szuhar

A nagyvirágú szuhar, bodorrózsa, cisztuszrózsa és labdanum neveken is ismert balzsamos szuhar illatszer- és füstölőként való alkalmazása egészen a bibliai időkig nyúlik vissza. Évszázadokon át használták meditációhoz és egyéb jótékony célokra is.

Galbánum

Az egyiptomiak füstölőként és balzsamozáshoz használták a galbánumot. A római és görög civilizációkban szépségápolási célokra és illatszerként, Hippokratész pedig egyéb jótékony tulajdonságaiért alkalmazta. A galbánumra még a Bibliában is találhatunk utalást!

Adatok
Figyelmeztetés
Az oldalon található termékek nem szándékoznak betegséget diagnosztizálni, kezelni, gyógyítani, vagy betegséget megelőzni. Az oldalon található információk tájékoztató jellegűek, nem szolgálnak orvosi tanácsként és semmiképp sem pótolják a szakorvosi tanácsadást és kezelést. 
Gyártó
doTerra
Kiegészítő termékek