35.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes a szállítás!

Üdvözöljük webáruházunkban!

A közösségi oldalakon is megtalálhatók vagyunk! 

File:Facebook icon.svg - Wikimedia Commons File:Instagram logo 2016.svg - Wikimedia Commons

dōTERRA Essential Aromatics™ Touch csomag
dōTERRA Essential Aromatics™ Touch csomag
67 736 Ft

dōTERRA Essential Aromatics™ Touch csomag

Használata
...................

6 x 10 ml

10 ml-es golyós kiszerelésű doTERRA Cheer™, doTERRA Console™, doTERRA Forgive™, doTERRA Motivate™, doTERRA Passion™, doTERRA Peace™

A doTERRA Essential Aromatics Touch csomag hat frakcionált kókuszolaj bázisú, egyedi esszenciális olajkeveréket tartalmaz – a kényelmes és gyengéd helyi alkalmazás érdekében 10 ml-es golyós kiszerelésben. Ezek a szabadalmazott keverékek célzottan gyakorolnak jótékony hatást az egész család érzelmi egészségére, és minden nap alkalmazhatók a test bizonyos pontjain a hangulatingadozások kiegyensúlyozására és a jobb kedv érdekében.

 

Előrendelhető
67 736 Ft
Részletek

dōTERRA Cheer™ Touch

Akárcsak egy kellemesen melengető napsugártól, a Cheer Touch Hangulatemelő keveréktől is egy nagy adag pozitivitásra számíthatsz. Amikor éppen híján vagy a jókedvnek és az optimizmusnak, a Cheer keverék készen áll, hogy felderítse, és felélénkítse a hangulatod. A citrusos és fűszeres esszenciális olajok napsütést idéző, üde aromája bármikor jókedvre derít a nap folyamán.

dōTERRA Console™ Touch

A doTERRA Console Touch Vigasztaló keverék édes virágok és fák esszenciális olajaival támogatja a vigasz érzését, és elindítson egy reményteli úton. A doTERRA Console Touch Vigasztaló keverék hozzájárulhat, hogy ismét örömöt, boldogságot és vigaszt találj az életben.

dōTERRA Forgive™ Touch

A doTERRA Forgive Touch Megújító keverék friss, fás aromája segít felszabadítani az elégedettség, a megkönnyebbülés és a türelem érzését. A megbocsátás ösvényén elindulva a doTERRA Forgive Touch ösztönző útitársként kísér végig, emlékeztetve, hogy engedd el, ami már megtörtént, és lépj tovább.

dōTERRA Motivate™ Touch

Időnként mindenkire ráfér egy kis extra bátorítás, a doTERRA Motivate Touch pedig pontosan ezt nyújtja! Amikor csalódással vagy kudarccal találod szemben magad, használd ezt a bátorító keveréket, hogy segítsen újrakezdeni, és megőrizni állhatatosságod. Ez a friss, tiszta és mentás keverék a magabiztosság, az optimizmus és az eltökéltség érzését fogja kiváltani. A dōTERRA Motivate Touch hozzájárul kreatív energiáid felszabadításához és ahhoz, hogy bátorságot tudj meríteni az önmagadba vetett hitből. Ne habozz, tegyed bátran magasabbra a mércét – úgy is biztosan sikerrel fogsz járni!

dōTERRA Passion™ Touch

A fűszer- és gyógynövényekből kivont esszenciális olajok inspiráló keveréke alkotta doTERRA Passion Touch segítségével újra izgalmat csempészhetsz az életedbe. Olyan dolgok kipróbálásához is bátorságot meríthetsz, amelyekre korábban sosem sikerült sort keríteni. Még az is megeshet, hogy megtanulsz festeni, vagy táncolni megy a barátaiddal! Ami viszont még ennél is fontosabb, hogy a doTERRA Passion keverék segítségével akár már rutinná vált teendőidben és kapcsolataidban is képes lehetsz új módon örömöt lelni.

dōTERRA Peace™ Touch

A virág és menta esszenciális olajok keverékéből álló dōTERRA Peace Touch Megerősítő keverék egy hasznos emlékeztető arra, hogy nem kell tökéletesnek lenni ahhoz, hogy megtaláld a békét. Lassíts, vegyél egy mély levegőt, és találj vissza a higgadt, összeszedett énedhez. Használd a doTERRA Peace Touch keveréket, hogy elégedett, higgadt és a nyugodt tudj maradni. A belső béke csak rajtad múlik – na meg néhány csepp doTERRA Peace Megerősítő keveréken.

Adatok
Figyelmeztetés
Az oldalon található termékek nem szándékoznak betegséget diagnosztizálni, kezelni, gyógyítani, vagy betegséget megelőzni. Az oldalon található információk tájékoztató jellegűek, nem szolgálnak orvosi tanácsként és semmiképp sem pótolják a szakorvosi tanácsadást és kezelést. 
Gyártó
doTerra
Figyelmeztetések
  • A szemekkel, a belső fülekkel és az érzékeny területekkel való érintkezés kerülendő.
  • Bőrérzékenység előfordulhat.
  • A termékekre vonatkozó egyedi figyelmeztetéstől függően a napfény vagy az UV sugárzás legalább 12 órán át kerülendő.
  • Ha gyermeket vár, szoptat vagy orvosi ellátás alatt áll, konzultáljon orvosával.
  • Gyermekektől távol tartandó.
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek