35.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes a szállítás!

Üdvözöljük webáruházunkban!

A közösségi oldalakon is megtalálhatók vagyunk! 

File:Facebook icon.svg - Wikimedia Commons File:Instagram logo 2016.svg - Wikimedia Commons

dōTERRA Essential Aromatics™ rendszer
dōTERRA Essential Aromatics™ rendszer
103 725 Ft

dōTERRA Essential Aromatics™ rendszer

Használata
..............

6 db 5ml esszenciális illóolaj:

doTERRA Cheer™ (5 ml), doTERRA Console™ (5 ml), doTERRA Forgive™ (5 ml), doTERRA Motivate™ (5 ml), doTERRA Passion™ (5 ml), doTERRA Peace™ (5 ml)

Egyszerűvé és elérhetővé teheted az érzelmekre ható aromákat ezzel a szabadalmazott esszenciálisolaj-keverékekből álló termékcsaláddal, amely az érzelmi jóllét hat kategóriáját fedi le. Mindegyik kifinomult keverék CPTG™ (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőségű) esszenciális olajokat tartalmaz, amelyek aromatikusan vagy külsőleg is használhatók a hangulatingadozások kiegyensúlyozására és a jobb kedv érdekében. Már néhány csepp ezekből a természetes módon összetett, illatos keverékekből jelentős érzelmi reakciót válthat ki, és segít megszabadulni a terhektől, bátorítást és vigaszt találni, vagy arra inspirál, hogy újra bátran álmodjuk meg a jövőnket.

 

103 725 Ft
Részletek

Mit tartalmaz a csomag?

 

dōTERRA Cheer™

Akárcsak egy kellemesen melengető napsugártól, a Cheer Hangulatemelő keveréktől is egy nagy adag pozitivitásra számíthatsz. Amikor éppen híján vagy a jókedvnek és az optimizmusnak, a Cheer keverék készen áll, hogy felderítse, és felélénkítse a hangulatot. A citrusos és fűszeres esszenciális olajok napsütést idéző, üde aromája bármikor jókedvre derít a nap folyamán.

 

dōTERRA Console™

A doTERRA Console Vigasztaló keverék édes virágok és fák esszenciális olajaival támogatja a vigasz érzését, és elindít a gyógyulás felé tartó, reményteli úton. A doTERRA Console Vigasztaló keverék segít, hogy ismét örömöt, boldogságot és vigaszt találj az életben.

dōTERRA Forgive™

A doTERRA Forgive Megújító keverék friss, fás aromája segít felszabadítani az elégedettség, a megkönnyebbülés és a türelem érzését. A megbocsátás ösvényén elindulva ez a keverék ösztönző útitársként kísér végig, emlékeztetve, hogy engedd el, ami már megtörtént, és lépj tovább.

dōTERRA Motivate™

Időnként mindenkire ráfér egy kis extra bátorítás, a doTERRA Motivate pedig pontosan ezt nyújtja! Amikor csalódással vagy kudarccal találod szemben magad, használd ezt a bátorító keveréket, hogy segítsen újrakezdeni, és megőrizni állhatatosságod. Ez a friss, tiszta és mentás keverék a magabiztosság, az optimizmus és az eltökéltség érzését fogja kiváltani. A dōTERRA Motivate hozzájárul kreatív energiáid felszabadításához és ahhoz, hogy bátorságot tudj meríteni az önmagadba vetett hitből. Ne habozz, tedd bátran magasabbra a mércét – úgy is biztosan sikerrel fogsz járni!

dōTERRA Passion™

A fűszer- és gyógynövényekből kivont esszenciális olajok inspiráló keveréke alkotta doTERRA Passion segítségével újra izgalmat csempészhetsz az életedbe. Olyan dolgok kipróbálásához is bátorságot meríthetsz, amelyekre korábban sosem sikerült sort keríteni. Még az is megeshet, hogy megtanulsz festeni, vagy táncolni mész a barátaiddal! Ami viszont még ennél is fontosabb, hogy a doTERRA Passion keverék segítségével akár már rutinná vált teendőidben és kapcsolataidban is képes lehetsz új módon örömöt lelni.

dōTERRA Peace™

A virág és menta esszenciális olajok keverékéből álló doTERRA Peace Megerősítő keverék egy hasznos emlékeztető arra, hogy nem kell tökéletesnek lenned ahhoz, hogy megtaláld a békét. Lassíts, vegyél egy mély levegőt, és találj vissza a higgadt, összeszedett énedhez. Használd a doTERRA Peace keveréket, hogy elégedett, higgadt és a nyugodt tudj maradni. A belső béke csak rajtad múlik – na meg néhány csepp doTERRA Peace Megerősítő keveréken.

Adatok
Figyelmeztetés
Az oldalon található termékek nem szándékoznak betegséget diagnosztizálni, kezelni, gyógyítani, vagy betegséget megelőzni. Az oldalon található információk tájékoztató jellegűek, nem szolgálnak orvosi tanácsként és semmiképp sem pótolják a szakorvosi tanácsadást és kezelést. 
Gyártó
doTerra
Figyelmeztetések
  • A szemekkel, a belső fülekkel és az érzékeny területekkel való érintkezés kerülendő.
  • Bőrérzékenység előfordulhat.
  • A termékekre vonatkozó egyedi figyelmeztetéstől függően a napfény vagy az UV sugárzás legalább 12 órán át kerülendő.
  • Ha gyermeket vár, szoptat vagy orvosi ellátás alatt áll, konzultáljon orvosával.
  • Gyermekektől távol tartandó.
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek