35.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes a szállítás!

Üdvözöljük webáruházunkban!

A közösségi oldalakon is megtalálhatók vagyunk! 

File:Facebook icon.svg - Wikimedia Commons File:Instagram logo 2016.svg - Wikimedia Commons

dōTERRA Touch™ csomag
dōTERRA Touch™ csomag
104 665 Ft

dōTERRA Touch™ csomag

Figyelmeztetések
  • A szemekkel, a belső fülekkel és az érzékeny területekkel való érintkezés kerülendő.
  • Bőrérzékenység előfordulhat.
  • A termékekre vonatkozó egyedi figyelmeztetéstől függően a napfény vagy az UV sugárzás legalább 12 órán át kerülendő.
  • Ha gyermeket vár, szoptat vagy orvosi ellátás alatt áll, konzultáljon orvosával.
  • Gyermekektől távol tartandó.

9 x 10 ml

A kilenc legnépszerűbb olajat frakcionált kókuszolajos bázisban tartalmazó doTERRA Touch keverék igazán egyszerűvé teszi az alkalmazást. A gyermekek és felnőttek számára egyaránt ideális doTERRA Touch csomagnak köszönhetően azonnal élvezhetőek az esszenciális olajok jótékony hatásait. Élvezd a doTERRA Touch kényelmét és előnyeit!

 

104 665 Ft
Részletek

dōTERRA Air Touch 10 mlLégzőszervet támogató keverék

Élvezd a doTERRA Air keverék jótékony hatásait akár útközben is a doTERRA Air Touch kíméletes és gyors felviteli módjának köszönhetően! Ez a mentás, élénkítő keverék belégzéskor nyugtató, csillapító hatást fejt ki. A doTERRA Air Touch keveréket olyan olajok elegye gazdagítja, amelyek felüdítik és felpezsdítik a testet, miközben tiszta légutak és könnyed lélegzés érzetét biztosítják.

dōTERRA Borsmenta (Peppermint) Touch 10 ml 

Töretlenül a doTERRA egyik legnépszerűbb termékeként a hűsítő borsmenta egy olyan olaj, amely mindig jó, ha kéznél van akár emésztési panaszok kezelésére, vagy mentális teljesítményünk növelésére.

dōTERRA Deep Blue™ Touch 10 ml, Nyugató keverék 

A Deep Blue Touch nyolc olyan esszenciális olaj erejét ötvözi, amelyek az ízületekre és az izmokra gyakorolt nyugtató, hűsítő hatásukról ismertek. 

dōTERRA Levendula (Lavender) Touch 10 ml

A bőrhibák megjelenésének csökkentésére és a bőrirritációk csillapítására való képességének köszönhetően a levendula esszenciális olaj használata a kozmetikai és parfümiparban is általánossá vált. Mindezek mellett nyugtató tulajdonságai miatt is gyakran alkalmazzák. Sokoldalú előnyei miatt a Levendula Touch keverék mindenütt jó, ha kéznél van.

dōTERRA On Guard® Touch 10 mlVédő keverék 

A dōTERRA egyik legnépszerűbb keverékének, a dōTERRA On Guardnak minden háztartásban ott a helye, hiszen elképesztően jótékony tulajdonságokat kínál. Használatával nagyban hozzájárulunk immunrendszerünk természetes működésének erősítéséhez. 

dōTERRA Szurokfű (Oregano) Touch 10 ml

A doTERRA Oregano Touch keverék az oregánó esszenciális olaj tisztító, fertőtlenítő előnyeit egy kíméletes összetétel formájában és praktikus golyós kiszerelésben biztosítja.

dōTERRA Teafa (Melaleuca) Touch 10 ml

A teafa olaj leginkább fertőzésgátló és gyulladáscsökkentő hatásairól ismert. Gyakran alkalmazzák alkalmi bőrirritációk kezelésére, a bőr nyugtatására.

dōTERRA Tömjén (Frankincense) Touch 10 ml

Az egyik legtöbbre értékelt és legbecsesebbnek tartott esszenciális olaj, amelynek jótékony egészségre gyakorolt hatásai rendkívüliek. A tömjén illóolaj friss, gyantás illatának elsősorban nyugtató, mentálisan stabilizáló hatást tulajdonítanak. Illata felemelő, és támogatja a tisztánlátást, segíti a tudatos és fókuszált gondolkodást.  

dōTERRA ZenGest™ Touch 10 ml, Emésztőrendszeri keverék 

A ZenGest Touch a teljes körű emésztőrendszeri egészség elősegítéséről ismert esszenciálisolaj-keverék. A mozgó járműben fellépő rosszullét és gyomorpanaszok esetén is jótékony hatást gyakorol, valamint biztonságos és hatékony megoldást kínál az alkalmanként fellépő hasi diszkomfortérzet enyhítésére. A praktikus golyós kiszerelésnek köszönhetően a ZenGest Touch útközben és otthon is nélkülözhetetlen megoldást jelent!

Adatok
Figyelmeztetés
Az oldalon található termékek nem szándékoznak betegséget diagnosztizálni, kezelni, gyógyítani, vagy betegséget megelőzni. Az oldalon található információk tájékoztató jellegűek, nem szolgálnak orvosi tanácsként és semmiképp sem pótolják a szakorvosi tanácsadást és kezelést. 
Gyártó
doTerra
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek