35.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes a szállítás!

Üdvözöljük webáruházunkban!

A közösségi oldalakon is megtalálhatók vagyunk! 

File:Facebook icon.svg - Wikimedia Commons File:Instagram logo 2016.svg - Wikimedia Commons

dōTERRA Serenity™ kombinált csomag
dōTERRA Serenity™ kombinált csomag
26 870 Ft

dōTERRA Serenity™ kombinált csomag

Figyelmeztetések
  • A szemekkel, a belső fülekkel és az érzékeny területekkel való érintkezés kerülendő.
  • Bőrérzékenység előfordulhat.
  • A termékekre vonatkozó egyedi figyelmeztetéstől függően a napfény vagy az UV sugárzás legalább 12 órán át kerülendő.
  • Ha gyermeket vár, szoptat vagy orvosi ellátás alatt áll, konzultáljon orvosával.
  • Gyermekektől távol tartandó.

dōTERRA Serenity™ 15ml esszenciális illóolaj keverék és dōTERRA Serenity™ 60 db lágyzselatin kapszula

A stressz nagyban hozzájárul a betegségekhez, sőt, a becslések szerint az egészségügyi szakértőket látogatók több mint 90%-a stresszel kapcsolatos problémával fordul a szakértőkhöz. A Serenity pihentető esszenciális illóolaj keverék és lágyzselatin kapszul nyugtatja az elmét, és a testet, használatával elérhető a kipihent jó közérzet.

 

26 870 Ft
Részletek

A doTERRA Serenity esszenciális illóolaj keverék  békés nyugalmat árasztó, pihentet és ellazít. A doTERRA Serenity csupa olyan esszenciális olajokat ötvöz, amelyek a feszültséget csökkentő és az érzelmeket csillapító hatásaikról ismertek. Alkalmazzuk külsőleg lefekvés előtt, hogy elcsitítsa a nyugtalanságot, és felkészülhessünk a pihentető alvásra. A vörös cédrus, a kámforfa és a vetiver esszenciális olajok olyan kiegyensúlyozó aromát adnak ennek a keveréknek, amely lecsendesíti az elmét, és megnyugtatja az érzékeket.

A termék részletes tulajdonságairól és a termékhasználattal kapcsolatos figyelmeztetésekről a termék nevére kattintva tájékozódhatsz.

 

doTERRA Serenity lágyzselatin kapszulának köszönhetően egyszerűen megtapasztalhatjuk a doTERRA Serenity Pihentető keverék jótékony hatásait, amely egyedülálló módon a levendula esszenciális olaj és az L-teanin sokat kutatott előnyeit citromfű-, golgotavirág- és kamillakivonattal ötvözi egy vegetáriánus lágyzselatin kapszula formájában.

A termék részletes tulajdonságairól és a termékhasználattal kapcsolatos figyelmeztetésekről a termék nevére kattintva tájékozódhatsz.

Adatok
Figyelmeztetés
Az oldalon található termékek nem szándékoznak betegséget diagnosztizálni, kezelni, gyógyítani, vagy betegséget megelőzni. Az oldalon található információk tájékoztató jellegűek, nem szolgálnak orvosi tanácsként és semmiképp sem pótolják a szakorvosi tanácsadást és kezelést. 
Gyártó
doTerra
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek