25.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes a szállítás!

Üdvözöljük webáruházunkban!

A közösségi oldalakon is megtalálhatók vagyunk! 

File:Facebook icon.svg - Wikimedia Commons File:Instagram logo 2016.svg - Wikimedia Commons

dōTERRA Tisztító és megújító csomag
dōTERRA Tisztító és megújító csomag
37 680 Ft

dōTERRA Tisztító és megújító csomag

HASZNÁLATI UTASÍTÁS
  • Használat előtt olvass el minden óvintézkedést és figyelmeztetést a GX Assist CPTG™ és PB Assist+ részletes termékleírásait tartalmazó oldalakon.
  • Ne lépd túl a javasolt adagolást.

Tisztító és megújító csomag

A GX Assist CPTG™ (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőségű) esszenciális olajok és kaprilsav kombinációja. A GX Assist készítményt 10 napos használatra fejlesztették ki, amelyet a PB Assist™+ 20 napos szedése követ.

PB Assist+  egy prebiotikus rostokból és probiotikus mikroorganizmusok hat törzséből álló szabadalmazott összetétel, egyedülálló, kétrétegű zöldségkapszulába töltve. Aktív probiotikus kultúrával és oldható, prebiotikus frukto-oligoszacharidokkal látja el a testet. A késleltetett oldódású dupla kapszula védi az érzékeny probiotikus kultúrákat a gyomorsavtól. A PB Assist+ egyedülálló, biztonságos és hatékony módon biztosítja a probiotikumok jótékony hatásait.

 

 

37 680 Ft
Részletek
  • A GX Assist CPTG™ nagyon erős illóolajok és kaprilsav kombinációja segít megtisztítani az emésztőrendszert, ami a test többi funkciójára is pozitív hatást gyakorol.
  • A PB Assist+ kapszula biztosítja a szervezetnek az egészséges emésztés és immunitás támogatásához előnyös probiotikumokat.

 

 

Adatok
Figyelmeztetés
Az oldalon található termékek nem szándékoznak betegséget diagnosztizálni, kezelni, gyógyítani, vagy betegséget megelőzni. Az oldalon található információk tájékoztató jellegűek, nem szolgálnak orvosi tanácsként és semmiképp sem pótolják a szakorvosi tanácsadást és kezelést. 
Gyártó
doTerra
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek