35.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes a szállítás!

Üdvözöljük webáruházunkban!

A közösségi oldalakon is megtalálhatók vagyunk! 

File:Facebook icon.svg - Wikimedia Commons File:Instagram logo 2016.svg - Wikimedia Commons

dōTERRA Omega-3 halolaj és a2z rágható tabletta csomag
dōTERRA Omega-3 halolaj és a2z rágható tabletta csomag
31 038 Ft

dōTERRA Omega-3 halolaj és a2z rágható tabletta csomag

Használata
....

IQ Mega Omega-3 Fish oil + doTERRA a2z Chewable™

doTERRA a2z Chewable   rágható tabletta szabadalmazott formula, amelynek összetevőit azok számára állították össze, akiknek gondot okoz a kapszula lenyelése. Ez az ízletes rágótabletta a B-vitaminok keverékét A-, C- és E-vitaminokkal ötvözi – és emellett növényi kivonatokat is tartalmaz!

A doTERRA a2z Chewable™ rágótabletta a vadnarancs ízű IQ Mega™ Omega-3 halolajjal történő együttes használatra készült. Részletes leírás itt.

Ez a nagyszerű ízű, könnyen lenyelhető doTERRA IQ Mega omega-3 étrendkiegészítő adagonként 1300 mg koncentrált omega-3-zsírsavat tartalmaz, a halolaj halas ízét pedig a dōTERRA vadnarancs CPTG™ minősítésű esszenciális olajának friss, narancsos zamatára cseréli le. Az IQ Mega™ táplálékkiegészítőt a dōTERRA a2z Chewable rágótablettával való együttes, napi rendszerességű szedésre fejlesztették ki gyermekek és felnőttek számára. Részletes leírás itt. 

 

31 038 Ft
Adatok
Figyelmeztetés
Az oldalon található termékek nem szándékoznak betegséget diagnosztizálni, kezelni, gyógyítani, vagy betegséget megelőzni. Az oldalon található információk tájékoztató jellegűek, nem szolgálnak orvosi tanácsként és semmiképp sem pótolják a szakorvosi tanácsadást és kezelést. 
Gyártó
doTerra
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek