25.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes a szállítás!

Üdvözöljük webáruházunkban!

A közösségi oldalakon is megtalálhatók vagyunk! 

File:Facebook icon.svg - Wikimedia Commons File:Instagram logo 2016.svg - Wikimedia Commons

dōTERRA Omega-3 halolaj és a2z rágható tabletta csomag
dōTERRA Omega-3 halolaj és a2z rágható tabletta csomag
31 038 Ft

dōTERRA Omega-3 halolaj és a2z rágható tabletta csomag

IQ Mega Omega-3 Fish oil + doTERRA a2z Chewable™

doTERRA a2z Chewable   rágható tabletta szabadalmaztatott összetevőkből áll, és nehezen nyelő gyermekek és felnőttek számára fejlesztették ki. A dōTERRA a2z Chewable rágótabletta B vitaminok, A, C és E vitamin, valamint botanikai kivonatok kombinációja, melynek napi szedése támogatja az egészséges sejtek fejlődését. A doTERRA a2z Chewable™ rágótabletta a vadnarancs ízű IQ Mega™ Omega-3 halolajjal történő együttes használatra készült. Részletes leírás itt.

 doTERRA IQ Mega omega-3-kiegészítő ízét a doTERRA Wild Orange CPTG® illóolaj friss narancs íze adja és szagtalnított, így a gyermekek is szívesen fogyasztják. A készítmény az egészséges agy-, szív- és érrendszeri, immun- és ízületi funkciók támogatásához szükséges tápanyagokat tartalmazza. Segít helyreállítani az Omega 3 és Omega 6  megfelelő egyensúlyát. Részletes leírás itt. 

 

31 038 Ft
Adatok
Figyelmeztetés
Az oldalon található termékek nem szándékoznak betegséget diagnosztizálni, kezelni, gyógyítani, vagy betegséget megelőzni. Az oldalon található információk tájékoztató jellegűek, nem szolgálnak orvosi tanácsként és semmiképp sem pótolják a szakorvosi tanácsadást és kezelést. 
Gyártó
doTerra
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek