35.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes a szállítás!

Üdvözöljük webáruházunkban!

A közösségi oldalakon is megtalálhatók vagyunk! 

File:Facebook icon.svg - Wikimedia Commons File:Instagram logo 2016.svg - Wikimedia Commons

A dōTERRA illóolajokról

A dōTERRA illóolajok az iparban használt legmagasabb minőségi, tisztasági és biztonsági követelményeknek megfelelőCPTG™ (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőség) minősítéssel rendelkeznek. A dōTERRA™ CPTG minősítésű esszenciális olajok tiszta, természetes, aromás összetevők, amelyeket nagy gondossággal vonnak ki a növényekből. Nem tartalmaznak az aktív összetevőket felhígító vivőanyagokat vagy mesterséges összetevőket, sem szennyeződéseket vagy egyéb vegyszermaradványokat. A dōTERRA – annak érdekében, hogy a megfelelő növényfajok alkotóelemeit válassza, amelyeket ideális környezetben termesztenek, és a megfelelő időben és gondossággal takarítanak be – szorosan együttműködik egy, az esszenciális olajok területén kiemelkedő vegyészekből és termelőkből álló globális hálózattal. A növények aromatikus összetevőit nagy tapasztalattal rendelkező lepárlók vonják ki szakszerű módon, és kémiai elemzésnek vetik alá a tisztaság és a megfelelő összetétel biztosítása érdekében. A dōTERRA CPTG minősítésű esszenciális olajok jelentik a világon ma elérhető legbiztonságosabb és legkedvezőbb hatással rendelkező olajokat.

Az esszenciális olajokat leggyakrabban alacsony hőmérsékletű gőzdesztillációs módszerrel vonják ki, amelynek során a gőz nyomás alatt áramlik a növényi anyagokon keresztül, ezáltal felszabadulnak és a gőzbe jutnak az esszenciális olajok. Miközben a gőzkeverék lehűl, szétválik a víz és az olaj, így az olaj tiszta formájában gyűjthető össze. 

A dōTERRA a sajtolást kizárólag a citrus esszenciális olajok készítésénél alkalmazza. Az ilyen eljárások során mechanikai nyomást alkalmazva préselik ki az esszenciális olajokat a citrusféle gyümölcsök héjából - tiszta és hatékony citrusolajat kapva eredményül.

Az oldalon található termékek nem szándékoznak betegséget diagnosztizálni, kezelni, gyógyítani vagy betegséget megelőzni. Az oldalon található információk tájkoztató jellegűek, nem szolgálnak orvosi tanácsként és semmiképp sem pótolják a szakorvosi tanácsadást és kezelést. Javasoljuk, hogy minden egészségügyi probléma esetén forduljon szakképzett orvoshoz.

A termékoldalakon szereplő információk az alábbi forrásokból származnak: doterra.com, doterraeveryday.eu, aromatouch.com, Ingeborg Stadelmann: Bevált aromakeverékeim - Aromakeverékek Bt., 2018., Frank Zsófia, Kürti Gábor: Gyógyítás illóolajokkal  - Puedlo Kiadó, 2003., Valerie Ann Worwood: The Complete Book of Essential Oils and Aromatherapy - New Word Library, Novato, California, 25th Anniversary Edition