25.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes a szállítás!

Üdvözöljük webáruházunkban!

Tudástár - Tippek

Milyen illóolajokkal erősítheti magát a Bika jegyben született?

2023.03.11 13:05
Milyen illóolajokkal erősítheti magát a Bika jegyben született?

A Bika a zodiákus második jegye, uralkodó bolygója a Vénusz, ezért fontos számára a békesség, a harmónia. Fogékony a művészetek iránt és jó esztétikai érzékkel rendelkezik. Diszharmonikus hatásra viszont könnyen élvhajhász lehet. 

A Bikát negatív hatások esetén csak a dolgok pillanatnyi élvezete érdekli, céltalanul birtokol és nehezen válik meg mindentől. Ha egyszer a fejébe vett valamit, nem tudod kiverni belőle, rendkívüli makacsság jellemezheti. Pozitív megelés esetén a birtoklás iránti vágya a magasabb tudás megszerszésére irányul. Mindemellett a Bika jegyében született ember a  "józan paraszti ész" megtestesítője, gyakorlatias gondolkodása erősen a biztonságról, értékállandóságról szól, és "felső szinten" biztonságát hitében találja meg.

Ha a Bika makacsságát szeretnénk megpuhítani az indiai citromfű aromatikus használatát ajánljuk, de hasznos lehet a kakukkfű is, hogy rugalmasabban kezelje a dolgokat.

A Bika bizony szereti az élvezeteket, emiatt gömbölydedebbek lehetnek. Erre a legjobb megoldás a borsmenta (növeli a telítettség érzését, csökkenti a sóvárgást és az étvágyat), a fahéj (kiegyensúlyozza a vércukorszinet), a grépfrút és a gyömbér (segíti a zsírégetést). (Az anyagcsere támogató összetevők komplexen megtalálhatóak a Smart&Sassy kapszulában.)