25.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes a szállítás!

Üdvözöljük webáruházunkban!

Tudástár - Tippek

A sokoldalú Ikrek számára ajánlható illóolajok

2023.03.11 11:05
A sokoldalú Ikrek számára ajánlható illóolajok

Az Ikrek az első kettős jegy a zodiákusban, megismerési vágya csillapíthatatlan. Folyamatosan keresi a tapasztalatokat, szeretne minél több dolgot megtudni anélkül, hogy lekötné magát.  Uralkodó bolygója a Merkúr, a görög mitológiában Hermész Zeusz és Maia nimfa gyermeke, az istenek hírnöke. Ez volt legfontosabb rangja, de emellett ő volt a pásztorok, utazók, kereskedők, s az ékesszólás, irodalom, az atlétika és a tolvajok védelmezője. Ezek mellett közismert volt az olümposziak között furfangjáról és ravaszságáról. 

Az Ikrek jegyűek rendkívül sokoldalúak, egyszerrre többminden érdekli őket. Pozitív állások esetén átlagon felüli szellemi és tanulási képességekkel rendelkeznek. Nagyon jó írás- és előadókészség jellemző rá. Ugyanakkor tudásszomja szétforgácsolja az erejét, felületessé válhat. Mivel közvetítőként megpróbálja összehozni az ellentéteket, egyszerre akarja képviselni minkét oldalt, így aztán két szélsőség között ingadozhat, ami állhatatlanná teheti.

Az Ikrek koncentrációjának, az összeszedettség elősegítésére elsősorban a citrom, borsmenta és teafa illóolajainak aromatikus használata ajánlható. Hogy túlbuzgóból rendezett legyen, az óriás tuja illóolaja is kiváló. 

Az ikrek hajlamosak lehetnek reumára, ízületi gyulladásra, amelynek gyógyírjaként elsősorban a ciprus illóolaja szolgálhat. Bemasszírozva támogatja a véráramlás az izmokhoz és kötőszövethez, csökkenti a fájdalmat és a görcsöket. A légzés analógiája szintén a Merkúré, így többször előfordulhatnak nála légúti megbetegedések. Amellett, hogy támogatja a légzőrendszer egészségét az Air és Air-X véd a szezonális megbetegedésekkel szemben is.