35.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes a szállítás!

Üdvözöljük webáruházunkban!

A közösségi oldalakon is megtalálhatók vagyunk! 

File:Facebook icon.svg - Wikimedia Commons File:Instagram logo 2016.svg - Wikimedia Commons

Tudástár - Tippek

Milyen olajok ajánlhatóak a Rák számára?

2023.04.15 11:05
Milyen olajok ajánlhatóak a Rák számára?

 

A Rák az egyik legérzékenyebb állatövi jegy. Az örökösen változó Hold az uralkodó bolygója – a hangulatai, érzelmei épp ilyen hullámzáson mennek át. Ösztönös jegy, nagyon erős az intuíciója, az vezérli az életben.

Céltudatos, aki előre-hátra manőverezve eléri a célját. A nyílt konfrontációt kerüli, ahogy a mitológiában a Héraklész elleni csatájában, amikor is fortélyhoz folyamodik. Héra istennő Héraklész ellen küldte harcolni, akinek sarkát ollóival lefogta, bokájába csípett. Héra úgy köszönte meg a Rák segítségét, hogy  csillagkép formában az égbe emelte. A történetben Héra haragja az uralmát fenyegető hős, Héraklész ellen irányul, amely a Rák archetípus negatív aspektusa, amikor is az anya megpróbálja kordában tartani a születőben lévő individuumot. Sok rák típusú ember életében megjelenik az anyai kontroll alóli szabadulás küzdelme. (Ide kapcsolódik Achilleusz története is, aki a legkevésbé sem akart dicsőséges hírnévre szert tenni anyja elképzeléseivel szemben.)

Kardinális víz elemű jegyként a Rák életében a saját érzelmek kinyilvánítása és a mások érzelmeinek a befogadása a legfontosabb. Ezt legkönnyebben családban élheti meg, kérdés az, ha úgy dönt nem akar családot, ezt milyen más életterületen tudja megélni. 

    A Rák bizonytalan önmagában és aggodalmaskodik azon, hogy mások hogyan látják őt, így nehezebben kezdeményez. Varázsa a gondoskodó ösztöneiben és a hangulatváltozások miatti ellentmondásaiban rejlik, amiket az érzelmeivel egyenlít ki. 

     

     

    A Rák bizonytalansága leküzdéséhez elsősorban a bergamott illóolaját ajánljuk. A Motivate - amely menta és citrus esszenciális olajak speciális keveréke - segíthet megtalálni a Ráknak a bátorságot és az önmagába vetett hitet. Az érzelmi hangulatingadozások ellen a leghatékonyabb a Balance esszenciális illóolaj, amelynek egyik alkotórészét, a lucfenyőt már az indiánok is előszeretettel használták mind egészségügyi, mind spirituális célokra, és a mai napig alkalmazzák a szellem és a test egyensúlyának helyreállításához.