25.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes a szállítás!

Üdvözöljük webáruházunkban!

Tudástár - Tippek

Milyen olajok ajánlhatóak a Rák számára?

2023.04.15 11:05
Milyen olajok ajánlhatóak a Rák számára?

A Rák az egyik legérzékenyebb állatövi jegy. Az örökösen változó Hold az uralkodó bolygója – a hangulatai, érzelmei épp ilyen hullámzáson mennek át. Ösztönös jegy, nagyon erős az intuíciója, az vezérli az életben.

Céltudatos, aki így, vagy úgy - kettőt előre-egyet hátra, vagy oldalazó stratégiával -, de eléri a célját, ugyanakkor a nyílt konfrontációt kerüli. Mivel bizonytalan önmagában, aggodalmaskodik azon, hogy mások hogyan látják őt, így nehezebben is kezdeményez.

Varázsa a gondoskodó ösztöneiben és a hangulatváltozások miatti ellentmondásaiban rejlik, amiket az érzelmeivel egyenlít ki. 

A bizonytalanság leküzdéséhez elsősorban a bergamott illóolaját ajánljuk. A Motivate - amely menta és citrus esszenciális olajak speciális keveréke - segíthet megtalálni a Ráknak a bátorságot és az önmagába vetett hitet. Az érzelmi hangulatingadozások ellen a legjobb a Balance esszenciális illóolaj, amelynek egyik alkotórészét, a lucfenyőt már az indiánok is előszeretettel használták mind egészségügyi, mind spirituális célokra, és a mai napig alkalmazzák a szellem és a test egyensúlyának helyreállításához.