25.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes a szállítás!

Üdvözöljük webáruházunkban!

A közösségi oldalakon is megtalálhatók vagyunk! 

File:Facebook icon.svg - Wikimedia Commons File:Instagram logo 2016.svg - Wikimedia Commons

Tudástár - Tippek

Tippek Oroszlán jegyűek részére

2023.08.16 11:05
Tippek Oroszlán jegyűek részére

Az Oroszlán a Tűz jegyek közé tartozik, uralkodó bolygója a Nap.

A Naphoz hasonlóan az élet középpontjának tekinti magát. A zodiákusban nincs büszkébb és királyibb jegy. Szereti, ha elismerik és felnéznek rá. Vezető személyiség, fontos számára mások véleménye. Az Oroszlán melegszívű, nagylelkű, kreatív és önmegvalósító. Viselkedése nemességet rejt, ezért tettei nagyvonalúak és látványosak.

Az Oroszlánnal óvatosan kell bánni, mert rendkívül büszke és hiú, ha megsértjük önérzetében könnyen begurul, akár dühkitörései is lehetnek. Az Oroszlán egyik feladata az, hogy szenvedélyét legyőzze: aki nem képes megzabolázni saját tüzes impulzusait, az másokat sem képes irányítani. Ha ezt felismeri, akkor megtapasztalhatja a valódi fennsőbbséget és tiszteletet. Ez magadja azt a méltóságot, ami az Oroszlánt élteli és amire vágyik. 

Az Oroszlán alkalmazkodó-képességének fejlesztésére a korianderzöld illóolaja ajánlható. Mivel a lelki sérüléseket nagyon a szívére veszi, fokozott a szív- és keringési betegségek rizikója és könnyebben előfordulhat nála krónikus hátfájás.  A magas vérnyomás ellen az ilang-ilang illóolaja segíhet (tarkóra masszírozva, tenyérből inhalálva), a vérkeringés stimulálására a ciprusos, hát- és derékfájásra a római kamillás masszázs ajánlott.