25.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes a szállítás!

Üdvözöljük webáruházunkban!

Tudástár - Tippek

A Szűz jegyűek illóolajai

2023.08.16 11:05
A Szűz jegyűek illóolajai

A Szűz jegyűek uralkodó bolygója a Merkúr, emiatt fejlett az intellektusa. Ez a csillagjegy főként racionalitásáról ismert, ám ennél sokkal több is rejlik mögötte.

A Szűz inkább az eszével, mintsem a szívével gondolkodik, mindent elemez és analizál, előre alaposan megtervez. Felkészül minden eshetőségre, semmit sem bíz a véletlenre, mert így érzi magát biztonságban, viszont ettől szőrszálhasogatónak tűnik. Emiatt jellemző rá a túlzott rendszeretet is.

Nem ártana megtanulniuk nemet mondani, mert ha valamit elvállalnak, azt száz százalékon akarják teljesíteni. Maximalizmusa miatt ideális munkaerő, viszont a megfelelési kényszer miatt túl sokat aggodalmaskodik. 

A Szűz csillagjegyűek gyenge pontja az emésztőrendszer, a túlzott aggodalmaskodás miatt pszichés eredetű emésztési problémák, gyomorfekély jelentkezhet nála. Érdemes az étkezésére odafigyelnie. Fontos nála is a pozitív gondolkodás, hogy ne legyen túlságosan kritikus, és lássa meg a dolgok szépségét.

Az idegesség, stressz miatti gyomorideg panaszokra a kardamom, az emésztés segítésére a gyömbér, borsmenta, koriandermag ajánlott. A szorongás, túlterheltség csökkentésére, mentális fáradtságra a bazsalikom és rozmaring illóolajok aromatikus használata javasolható.