25.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes a szállítás!

Üdvözöljük webáruházunkban!

A közösségi oldalakon is megtalálhatók vagyunk! 

File:Facebook icon.svg - Wikimedia Commons File:Instagram logo 2016.svg - Wikimedia Commons

Tudástár - Tippek

A Mérleg harmóniáját segítendő olajok

2023.08.16 11:05
A Mérleg harmóniáját segítendő olajok

A Mérleg jegyűek uralkodó bolygója a Vénusz, emiatt harmóniára, egyensúlyra törekszik. A társ és társaság iránti igényéből fakadóan könnyen kapcsolódik másokhoz. Az asztrológiai körben nála jelenik meg először a "Te", ő már tudja hogy az egységet az "Én" és a "Te" összekapcsolásával érhetjük el. 

A Mérleg keresi a kapcsolatot a többi emberrel, mindenben a harmóniát és a békét keresi. Fontos számára a környezetének a véleménye, rendszerint mindent több oldalról megvizsgál. Mivel mindenkinek meg akar felelni gyakran nem meri felvállalni állláspontját és összeütközésbe kerül önérvényesítő törekvéseivel. A konfrontáció elkerülése érdekében szeretné letenni a döntés terhét és inkább elfordul a valóságtól. A művészet és szépség felé fordul, ami felemeli.

A Mérlegek legérzékenyebb területe a vese és ágyáki terület. Ha az érzelmi harmónia megborul, felborulhat a sav-lúg egyensúly és ha az érzelmeket nem hagyják áramolni nagyobb a vesekő kockázata. 

A Mérlegnél különösen fontos, hogy több vizet fogyasszanak. A megfelelő vízbevitel mellett néhány esszenciális olaj is nagyon hatásosan támogatja a vesék egészségét és segít a szervezetnek leközdeni a húgyúti panaszokat - az esszenciális olajok kiválóan működnek a védelem első vonalaként. Méregtelenítőként és vizelethajtóként elsősorban a borókabogyó vagy a citrom ajánlott, de komplexebb védelemért bevethetjük a Zendocrine kapszulát is, amely segít az egészséges vesefunkció fenntartásában (emellett kiváló májtisztító). A Mérleg feladata önmaga és döntéseinek felvállalása, amelyben a teafa illóolaj aromaterápiás használata segíthet. Ahhoz, hogy különbséget tudjon tetti a képzelet világa és a realitás között és őszintén szembe tudjon nézni a dolgokkal, a vetiver adhat biztonságos teret.