35.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes a szállítás!

Üdvözöljük webáruházunkban!

A közösségi oldalakon is megtalálhatók vagyunk! 

File:Facebook icon.svg - Wikimedia Commons File:Instagram logo 2016.svg - Wikimedia Commons

Tudástár - Tippek

A Skorpió jegyében születetteknek

2023.08.16 11:05
A Skorpió jegyében születetteknek

A Skorpió csillagjegyhez számos sztereotípia kapcsolódik, sokan félreértik jelentését. Igaz, nem áll távol tőle az (ön)pusztító mechanizmus, azonban ez a jegynek már egy diszharmonikus működési formája. Uralkodó bolygója a Plútó (hagyományos ura a Mars), ami a megújulás, transzformáció bolygója. Nem véletlen, hogy a Skorpió csillagjegyet a főnixmadár is jelképezi. A Skorpiók rendkívül véglegetesek, a legnagyobb magasságot és mélységet is megtapasztalják. 

A Skorpiók hitetetlenül jó lélekelemzők, "röntgenlátók" és szeretik kutatni az élet rejtett dolgait. Felismerik a máz alatti féligazságokat, hazugságokat, amelyeket igyekeznek felszínre hozni. A Skorpió jegyűek igazságérzete nagyon erős. A Skorpió a végletek embere, vagy bezár az életébe, vagy kizár, nincs köztes út. Vagy vele vagy, vagy ellene.

Negatív aspektusok hatására a Skorpió hajlamos mindent kontrollálni, soszor a párjukat is irányítás alatt tartják. Mindez abból a szorongásából fakad, hogy fél a változástól, az elengedéstől, hogy elveszíti a kapaszkodókat. Ez okozza féltékenységét, birtokló vágyait. Meg kell tanulnia, hogy anyagi szinten semmi sem az övé és elfogadni az élet áramlását, felmismerni a változásban rejlő lehetőségeket. A krízisek átélésével tud leszámolni korábbi önmagával, hogy teljesen új oldalát építse fel. Így tudja lezárni a sorsrontó kapcsolatokat, élethelyzeteket, amihez korábban ragaszkodott.

A Skorpió jegyűek kiváló regenerációs képességekkel rendelkeznek, gyorsabban felgyógyulnak a betegségekből. Ugyanakkor nagyon sok feszültség halmozódhat fel bennük, nagyon lelkizős alkatok és ez sok betegség forrása lehet. Különösen a mentális gyógyítás segíthet nekik. 

A Skorpiók esetében a megcélzandó negatív érzelem a megszállottság, amelynek átalakításában a korianderlevél illóolaj segíthet. A megújuláshoz, a destruktív minták leküzdéséhez, a feszültségoldáshoz a duglászfenyő és a kakukkfű esszenciális olajok aromaterápiás használata ajánlható.