25.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes a szállítás!

Üdvözöljük webáruházunkban!

A közösségi oldalakon is megtalálhatók vagyunk! 

File:Facebook icon.svg - Wikimedia Commons File:Instagram logo 2016.svg - Wikimedia Commons

Tudástár - Tippek

A Nyilas csillagjegyűeknek ajánlott illóolajok

2023.11.25 11:05
A Nyilas csillagjegyűeknek ajánlott illóolajok

A  Nyilas csillagjegy uralkodó bolygója a Jupiter, amely harmonikusan hitet, optimizmust, nemeslelkű és igazságos jellemet adhat a jegy szülöttjének. A Jupiter a magasabb eszmények felé fordulást segíti: a Nyilas szeretné megtapasztalni a magasabb szellemi világot, felfelé törekszik íjának hegyét követve. 

A Nyilas nagy távlatokban gondolkodik, ugyanakkor a részletekkel már nem foglalkozik, a hétköznapi feladatok kiábrándítják. Hajlamos eltávolodni a valóságtól, ideáljaiból nem enged. Ha elveszítené a hitét, lelkesedését nem lenne képes harcolni. Ha csalódik, a Nyilas lelkesedése könnyen érdektelenségbe fordul. Miután szenvedélyesen belevetette magát valamibe és másokat is fellelkesített, ha kiábrándult, más célok felé veszi az irányt. 

Feladata megtalálni a helyes mértéket a földi valóság és a szellemi világ között, szembenézni az élet realitásaival és tenni is filozáfalgatás helyett a dolgok megvalósításáért. Hogy két lábbal tudjon állni a földön a vetiver illóolaj segíthet, a helyes arányok megtalálásáért a balance komplex illóolajkeverék ajánlott. 

A Jupiter befolyása miatt hajlamos a hízásra, amely különösen a csípő és comb tájékára rakódhat le. A felesleges kilók megelőzését hatékonyan segítheti a borsmenta (növeli a telítettség érzését, csökkenti a sóvárgást és az étvágyat), a fahéj (kiegyensúlyozza a vércukorszinet), a grépfrút és a gyömbér (segíti a zsírégetést). (Az anyagcsere támogató összetevők komplexen megtalálhatóak a Smart&Sassy kapszulában.) A Nyilasok szeretnek sportolni, a sportsérülésekből adódóan izomhúzódás és ízületi gyulladás léphet fel náluk - erre több illóolaj is gyógyír lehet (lásd deep blue illóolaj keveréket itt). A szerveknél a májra kell figyelni, ezért kerülendő náluk a túlzott alkohol fogyasztás. A máj támogatására a Zendocrine kapszula segíthet, hogy a nemkívánatos méreganyagoktól megszabaduljon.