35.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes a szállítás!

Üdvözöljük webáruházunkban!

A közösségi oldalakon is megtalálhatók vagyunk! 

File:Facebook icon.svg - Wikimedia Commons File:Instagram logo 2016.svg - Wikimedia Commons

Tudástár - Tippek

Narancsbőr elleni természetes megoldások

2021.01.20 18:53
Narancsbőr elleni természetes megoldások

A narancsbőr (cellulitisz) a nők nagy része számára problémás terület, ilyenkor a bőr a narancs héjára emlékeztető struktúrájú. A narancsbőr lényegében a comb, fenék, csípő kötőszöveteiben elraktározott és felhalmozott zsírtartalék.

 

A narancsbőr, vagy cellulit, sokunk számára okoz bosszúságot, és bár teljesen megszabadulni tőle nehéz, léteznek természetes módszerek, amelyek segíthetnek csökkenteni a megjelenését. Az illóolajok hatékony megoldást kínálnak, mivel serkentik a vérkeringést, támogatják a nyirokrendszer működését és elősegítik a méregtelenítést. Íme, néhány a legjobb illóolajok közül, amelyek segíthetnek a narancsbőr elleni küzdelemben.

Frakcionált kókuszolajjal hígítva jó keveréket lehet készíteni az alábbi illóolajok felhasználásával, amit mélyen be kell dolgozni a bőrbe.

Tipp1: egy csepp  Rozmaring, egy csepp Gyömbér, amit 10 ml (2 evőkanál) Frakcionált kókuszolajhoz adunk.

Tipp2: egy csepp Grapefruit  olaj és egy csepp Borókabogyó, amit 10 ml (2 evőkanál) Frakcionált kókuszolajjal  hígítunk.

Az illóolajok természetes és hatékony megoldást kínálnak a narancsbőr csökkentésére. Próbáld ki ezeket az olajokat rendszeresen, és élvezd a simább, feszesebb bőr látványát!

Várandós és szoptatós anyukák ne használják a keverékeket! Magas vérnyomás esetén, epilepsziás, illetve arra hajlamos betegeknél kerülendő a Rozmaring használata! Érzékeny bőrűek esetén kerülendő vagy csak hígítva alkalmazható a Gyömbér, a Rozmaring! A Grapefruit fényérzékenyítő hatású, ezért használata napozás, szoláriumozás előtti és utáni 24 órán belül kerülendő!