35.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes a szállítás!

Üdvözöljük webáruházunkban!

A közösségi oldalakon is megtalálhatók vagyunk! 

File:Facebook icon.svg - Wikimedia Commons File:Instagram logo 2016.svg - Wikimedia Commons

Tudástár - Tippek

Fiatalító arcszérum illóolajokkal

2021.04.10 16:15
Fiatalító arcszérum illóolajokkal

Azoknak, akik szeretnék hosszú ideig megőrizni fiatalos megjelenésüket, fiatalítani bőrüket elengedhetetlen valamilyen arcszérum használata. Bejegyzésünkban az érett bőrtípus kezeléséhez szeretnénk segítséget nyújtani.

Az alábbiakban összegyűjtöttük, hogy a bőr fiatalítására, az egészséges és egyenletes bőrtónus visszaállítására milyen illóolajok hatásosak.

A Muskátli, Mirha, Olasz szalmagyopár, Rózsa, Tömjén, Hawaii vagy Indiai szantálfa illóolajok mind kiválóak a bőr nedvességtartalmának kiegyensúlyozására, bőrfiatalító, sejtregeneráló és hámosító tulajdonságaik miatt csökkenti a bőrhibák megjelenésének arányát, és hozzájárulnak az egészséges és egyenletes bőrtónus kialakulásához.

A kozmetikai iparban gyakran használják fiatalító tulajdonságaik miatt, és számos öregedés-gátló készítmény fő összetevői között is szerepelnek.

Hogyan használjuk? Az illóolajak valamilyen kombinációjával készítsünk keveréket a következő hígítási aránnyal: 20 ml (kb. 4 evőkanál) Frakcionált kókuszolajhoz keverj egy-egy csepp illóolajat, majd töltsd egy gusztusos üvegcsébe! Gondoskodj megfelelő zárókupakról, mert az illóolajok illékonyak!

Tipp! A fiatalító arcszérumot elkészítheted magadnak, de meglepheted vele édesanyád, vagy nagymamád is.  

Az illóolajok biztonságos használatáról szóló útmutatót itt találod.