35.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes a szállítás!

Üdvözöljük webáruházunkban!

A közösségi oldalakon is megtalálhatók vagyunk! 

File:Facebook icon.svg - Wikimedia Commons File:Instagram logo 2016.svg - Wikimedia Commons

Tudástár - Tippek

Természetes rovarriasztó a család minden tagja számára

2021.03.22 21:19
Természetes rovarriasztó a család minden tagja számára

Közeledik a kullancsszezon, ezért érdemes elővigyázatosnak lenni és felkészülni a védekezésre! Ha természetes megoldást keresel, a dōTERRA TerraShield™ Kültéri esszenciális illóolaj-keverék a megfelelő megoldás! 

  • Természetes és hatékony védelmet nyújt a szabadtéri tevékenységek során a rovarok, kullancsok, bolhák ellen a család minden tagja számára. 
  • Olyan kémiai vegyületeket tartalmazó esszenciális olajok elegye alkotja, amelyek pajzsként működnek a kellemetlen környezeti hatásokkal szemben.
  • 100% természetes ilang ilang, alaszkai cédrus, vörös cédrus, macskamenta, vietnámi eukaliptusz, litsea, vanília illóolajok elegye frakcionált kókusz és tamanu hordozóolajban hígítva, így a bőrre közvetlenül felkenhető.
  • Kirándulás, kempingezés, szabadtéri program előtt ajánlott a csuklóra, bokára, nyakra kenni, de a teraszon, lakásban használhatjuk párologtatva is.
  • Érzékeny bőrűeknél, kisgyerekeknél a ruhára, zoknira, cipőre is lehet cseppenteni.
  • Kutyusoknál is használható, különösen abban az esetben ajánlott, ha házi kedvencünk allergiás a szintetikus bolha- és kullancsriasztó nyakörvekre!

Figyelem! A védelem 4 óra után csökken, ezért 4-6 óránként javasolt megismételni az alkalmazását.

Az illóolajok biztonságos használatáról szóló útmutatót itt találod.

Az oldalon található információk tájkoztató jellegűek, nem szolgálnak orvosi tanácsként és semmiképp sem pótolják a szakorvosi tanácsadást és kezelést. Javasoljuk, hogy minden egészségügyi probléma esetén forduljon szakképzett orvoshoz.