25.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes a szállítás!

Üdvözöljük webáruházunkban!

A közösségi oldalakon is megtalálhatók vagyunk! 

File:Facebook icon.svg - Wikimedia Commons File:Instagram logo 2016.svg - Wikimedia Commons

Tudástár - Tippek

Illóolajok a lakás levegőjének fertőtlenítésére

2021.03.27 20:16
Illóolajok a lakás levegőjének fertőtlenítésére

Előfordulhat, hogy a pandémia idején például egy felújítás alkalmával nem tudjuk elkerülni, hogy idegen tartózkodjon az otthonunkban, vagy egy távolabbi rokon látogat el hozzánk. Mit tehetünk ilyenkor a lakásunk levegőjének fertőtlenítésére?

Számos illóolaj erős fertőtlenítő (antiszeptikus) tulajdonságokkal rendelkezik, amely megelőzheti a fertőzések kialakulását. A doTERRA 100%-os tisztaságú illóolajai diffúzorban párologtatva természetes módon segítenek a szoba levegőjének tisztításában, emellett környezetbarátok és pozitív légkört teremtenek.

A lakás alapos szellőztetését követően a levegő tisztítására elsősorban citromolajat ajánljuk, amely a gyermekek számára is könnyen befogadható illat, de nagyon jó fertőtlenítő hatást érhetünk el a hasonlóan közkedvelt grapefruit és vadnarancs illóolajok párologtatásával is. Az illóolajokat használhatjuk keverék formájában is.

Tippként a doTERRA Citrus Bliss® pezsdítő keverékét ajánljuk, amely egyesíti a különböző citrus illóolajok tisztító előnyeit. A vadnarancs, citrom, grapefruit, mandarin, bergamott erejét ötvözve a vaníliával jött létre ez az egyedülálló, harmonikus keverék, amely garantáltan felfrissíti a szoba levegőjét és emellett feldobja a hangulatot is.

 

Az ismertetőben található információk kizárólag tájékoztató jellegűek, nem tartalmaznak diagnózist, nem helyettesítik a hivatalos egészségügyi ellátást. Az illóolajokat mindig tartsa távol a gyermekektöl és háziállatoktól! Mindig kérje ki az illóolajokat és hatásaikat ismerö szakember véleményét!