35.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes a szállítás!

Üdvözöljük webáruházunkban!

A közösségi oldalakon is megtalálhatók vagyunk! 

File:Facebook icon.svg - Wikimedia Commons File:Instagram logo 2016.svg - Wikimedia Commons

Tudástár - Tippek

Melyek  a leghatékonyabb csakra illóolajok?

2023.01.01 18:19
Melyek  a leghatékonyabb csakra illóolajok?

A sok ezer esztendős indiai bölcselet alapján az ember lényegesen több, mint kézzelfogható hús-vér-csont testrészek halmaza. Rendelkezik más, szemmel nem látható, kézzel nem tapintható szervekkel is - az ilyen láthatatlan energiaközpontok a csakrák is, amelyek a gerincoszlop mentén helyezkednek el, a gerinc tövétől a fejtetőig.

 

Az ősi hindu iratok alapján hét fő csakra létezik, amiket az életerőt (prána) szállító vezeték, csatorna, a szusumna, vagy másképp nádi kapcsol össze. A csakrákon átáramló életerő szabályozza a test összes életfunkcióját.

Minden csakrának megvan a maga életfunkciója, amelyek egyensúlytalansága a kapcsolódó testrészekre, pszichológiai funkciók energiaellátására negatívan hat. A kiegyensúlyozott csakrarendszer elérésére segíthet nyújthat az aromaterápia, amelyekhez az alábbi táblázatban kigyűjtöttük a leginkább támogató illóolajokat. 

Használd ki az illóolajok jótékony hatásait csakráid kiegyensúlyozásához akár párologtatva, akár a csakra területére kenve.

Ne felejtsd, az illóolajok használata kellő körültekintést igényel. A részletes Illólaj Biztonsági Útmutatót itt találod.