25.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes a szállítás!

Üdvözöljük webáruházunkban!

Tudástár - Tippek

A Kos analógia pozitív megélése

2023.01.05 18:05
A Kos analógia pozitív megélése

A Kos a zodiákus első jegye, minden kezdetet a Kos képvisel. A Kos érdekeltségű emberek állandóan kezdeményeznek, és hatalmas lendülettel vetik bele magukat mindenbe. Nem mindegy azonban, hogy a Kos tüzét milyen módon égeti el, mennyiben veszi figyelembe mások érdekeit. A jegy pozitív megélésében felhasználhatjuk az illóolajok segítségét.

A Kos érdekeltségűek a jegy alacsonyabb szintű megélése esetén nem vesznek tudomást a környzetükről és annak érdekéiről, szóba sem kerül a józan megfontolás, az önuralom - ösztön szinten működnek.

Ahhoz, hogy a Kos mások érdekeit is figyelembe tudja venni, hogy energiáit ne erőszakosan használja, a jegy magasabb szintű megélése szükséges.

Az esszenciális olajok az érzelmi egészségre pozitívan hatnak. A Kos analógiák pozitív megéléséhez, vagyis a szellemi szintű megvalósuláshoz, elsősorban a kardamom, vagy a kakukkfű illóolaját ajánljuk, amelyek az énközpontúság és hajthatatlanság negatív érzelmeit segíthetnek átfordítani az elfogadás irányába. Mindkét illóolaj kiváló a mentális fáradság, kimerültség ellen is.

A Kos a legnyíltabb, legegyenesebb jegyek közé tartozik, aminek megerősítésére a fekete bors illóolaja ajánlható, az energiák tudatos felhasználását pedig borókabogyó segítheti. 

A képre kattintva az illóolajok részletes leírását megtalálod.