35.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes a szállítás!

Üdvözöljük webáruházunkban!

A közösségi oldalakon is megtalálhatók vagyunk! 

File:Facebook icon.svg - Wikimedia Commons File:Instagram logo 2016.svg - Wikimedia Commons

Kiemelt ajánlataink
A Mennyei Olajok webáruház létrehozásával természetes alternatívát szeretnénk kínálni azoknak, akiknek fontos jóllétük megőrzése, természetes és kiváló minőségű termékeket keresnek, valamint az illatok szerelmeseinek.
 A dōTERRA termékekkel a világ legjobb minőségű esszenciális olajait kínáljuk, amelyek megfelelnek a legmagasabb minőségi, tisztasági és biztonsági – CPTG™ (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőség) – követelményeknek.
  • Nem tartalmaznak az aktív összetevőket felhígító vivőanyagokat, mesterséges összetevőket, szennyeződéseket vagy egyéb vegyszer-maradványokat.
  • Használatuk messze túlmutat illatuk varázsán. Számos jótékony hatásuk mellett javíthatják a hangulatot, csillapíthatják az érzelmeket.
  • Széles körben alkalmazhatóak aromatikusan, helyileg a bőrön alkalmazva, vagy akár táplálékkiegészítő formájában.

 A francia kézműves szappanokat a legjobb helyi (levendula a Drôme Provençale-i régióból, parfümök Grasse városából), és nemzetközi (guarana Brazíliából, argánolaj Marokkóból) alapanyagok felhasználásával készíti a Foufour családi vállalkozás.
  • A gyártási folyamatok optimalizálásának és a lehető legjobb formulák kidolgozásának köszönhetően a Foufour szappanok kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek. 
  • A 100% -ban természetes összetevőkből álló szappanok pálmaolaj, tartósítószer, színezék, edta, szilícium, parabén mentesek, és bio shea vajjal dúsítva készülnek.
  • A termékválasztékban szamár- és kecsketejes, kelet ihlette "Orient", felakasztható ergonómikus "Galet", kétoldalú "Tandem" vagy a gyerekek kezéhez méretezett "Petite" Marseillaise szappanok.

 Több mint 20 évvel a létrehozása után a Le Chatelard 1802 márka tovább fejlődik és hódít. Különös gondot fordítanak nyersanyagaik megválasztására, valamint a gyártási folyamatokra. A hagyomány, a know-how és a levendula továbbra is termékeik szíve és identitása. A mennyeiolajok.hu oldalon a szobaillatosítók és illatgyertyák széles választékát kínáljuk. A szobaillatosítók a Saint-Auban-sur-l'Ouvèze-i műhelyekben készülnek Grasse vízből, alkoholból és illóolajból. Az illatgyertyák Grasse-ban kifejlesztett illatanyagokkal, paraffin nélkül és 100%-ban növényi viaszból készülnek.

A termékoldalakon szereplő információk az alábbi forrásokból származnak: doterra.com, doterraeveryday.eu, aromatouch.com, savons.com, le-chatelard-1802.com

Figyelem! A weboldalon közzétett képek szerzői jogvédelem alatt állhatnak!

Doterra olajok, doterra illóolajok, doterra illoolajok, doterra illo olajok, doterra illó olajok, doterra termékek, doterra webáruház, doterra webshop, doterra esszenciális olajok, doterra eszenciális olaj, doterra illóolaj, doterra illoolaj, doterra ollo olaj, doterra illó olaj, doterra diffuzor, doterra diffúzor, doterra párologtató, doterra olaj, doterra olaj belsőleg, kézműves szappan, francia kézműves szappan, egyedi szappan, természetes szappan